Επισκεφθείτε την ενότητα "Τα νέα μας" στην ιστοσελίδα μας. Εκεί θα βρείτε όλα τα Δελτία Τύπου καθώς και ανακοινώσεις της εταιρίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800 11 93800 ή στο 210 32 95111.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε γραπτό παράπονο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Υποβολής Παραπόνου ή απευθυνθείτε στο Τμήμα Παραπόνων Πελατών.

Τμήμα Παραπόνων Πελατών
Λεωφόρος Συγγρού 213-215, 17121 Νέα Σμύρνη
Τ: +30 210 329 5011 │ F: +30 210 329 5012
E-mail: complaints@groupama.gr

Για να εγγραφείτε πρέπει να είστε πελάτης της Groupama Ασφαλιστικής και να έχετε ενεργό ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε κάποιον από τους κλάδους Ζωής, Υγείας, Επένδυσης, Αυτοκινήτου, Πυρός ή Σκαφών αναψυχής. Θα σας ζητηθεί επίσης να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. σας, ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Διευκρινίζεται ότι μόνο φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) μπορούν να εγγραφούν στον Χώρο Πελατών ή/και να κάνουν χρήση αυτού.
Επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης στην υπηρεσία. Εκεί, κάνετε κλικ στην επιλογή "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης" και ακολουθείτε τις οδηγίες που περιγράφονται.
Η υπηρεσία e-μαι πελάτης έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε από οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της υπηρεσίας, είτε βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή του σπιτιού σας, είτε οπουδήποτε και χρησιμοποιείτε το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας.
Σε αυτή τη περίπτωση, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στην υπηρεσία.
Συμπληρώστε το έντυπο αναγγελίας ζημιάς και στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση Generalclaims@groupama.gr, ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.
Groupama Now App

Groupama NOW App

Τα πάντα για την ασφάλισή σας, με ένα tap!

Ενημερωθείτε πλήρως για την τρέχουσα ασφάλισή σας και επωφεληθείτε από την ταχύτερη και βελτιωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει η εφαρμογή Groupama Now για τις smart κινητές συσκευές σας. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple), Android και Windows.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατεβάστε σήμερα την εφαρμογή Groupama Now και αξιοποιήστε ανά πάσα στιγμή μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών!